Pond Pavilion

The proposal aims to be a reference that characterizes the area and contains a multiple program with minimal resources. The pavilion, executed in exposed reinforced concrete, curls on itself following a geometric pattern of identical sides in a succession of regular polygons that reveals the compositional matrix of the Felipe VI Park where it is located.

info

2018

client: LIF 2002 S.A. Santiago Miyares, María Cruz Gutierrez

location: Logroño, Spain

program: Pabellón

area: 380 m²

status: En construcción

credits

Architecture: Ábalos + Sentkiewicz (Iñaki Ábalos, Renata Sentkiewicz)
Collaborators AS+: Sofía Lens

Landscape: Arquitectura Agronomía (Teresa Galí-Izard)

Structure: TYPSA (Miguel García Manzanos)

Budget: Eduardo Muñoz

Renderings: AS+ (Sofía Lens)





imágenes