Wuhan Art Gallery. Building Restoration

The project is a restoration of a little building that belongs to the English Concession. The project is a first step of a more extended plan consisting  of Wuhan/Qingdao Road sector regeneration.

The architectural design aims to recover an old building that was part of a religious-book publishing company house and convert it  into an Art Gallery with a multifunctional green roof.

facts

2016-

client: Wuhan Goverment

location: Wuhan, China

program: Restoration project

area: 1.393 m2

status: Design Developement

credits

Architecture: Ábalos + Sentkiewicz arquitectos , Atelier L+

Project directors: Iñaki Ábalos, Renata Sentkiewicz

Collaborators: Alejandra Salvador Camarmo ( Ábalos + Sentkiewicz arquitectos) , Kaifeng Zhou ( Atelier L+)


more images